Tuinstudio


   

Helena 

 


Uw natuurlijke omgeving als decor

Tuinstudio verzorgt op maat gemaakte portret- en reportagefotografie. Ik verbeeld de samenhang tussen mens en omgeving, en de sociale dynamiek tussen mensen zoals bij een bouwbedrijf, die een (ecologisch) ontwerp uit de grond laat rijzen. Ik verbeeld monumentale momenten en benader tijd als een bouwwerk of sculptuur in de ruimte. Een tuin staat voor mij symbool voor de persoonlijke ruimte die we daarbij innemen. Als maker put ik tevens de nodige inspiratie uit mijn stadstuin en mijn studio bevindt zich in een serre.

We maken gebruik van de bewegingsvrijheid van het buitenleven, natuurlijk daglicht en frisse lucht. Het zien van een horizon of wolkenlucht, het ruiken van aarde of bewust zijn van seizoenen, heeft invloed op de blik of houding bij mensen. Kinderen omarmen mijn aanwezigheid vaak als een spel.
In de stad zijn talrijke mogelijkheden zoals een park, binnentuin, skybox of terras. Ook kunt u denken aan locaties als een duurzame (zorg)boerderij, teambuilding of intieme familiefotografie op het strand. Als zondagskind geboren in een dorp naast de IJssel, reis ik met liefde door Nederland. Respect en transparantie staan hoog in het vaandel en ik speel in op uw wensen. Staat u open voor een eerlijke en zuivere benadering? Dit kan teder en soms confronterend zijn. Ik benader onderwerpen positief, maar niet cheesy.

   

Ik bied analoge én digitale reportages en portretfotografie. Voordat we beginnen maak ik een creatieve opzet met offerte. U ontvangt na de shoot contactsheets of een selectie digitale beelden waar u een keuze uit maakt. Ik ben als fotografe betrokken en werk voor diverse partijen met een open blik. Déze website toont een selectie fotografie in opdracht, aangevuld door media publicaties. Tuinstudio.com is continu in ontwikkeling en biedt u meer ‘buiten’fotografie. Dat veelal, net als mijn kunstfotografie, met oog voor natuurlijke grondstoffen, materialen en (sociale) verhoudingen tot stand komt.

U boekt mij al vanaf €300 – €500 voor een korte sessie of een halve dag. Prijs inclusief reistijd, nabewerking, service en print/digitaal bestand.

www.tuinstudio.com
FB pagina

Tot buiten, Mathilde Evaline Jansen