Tuinstudio


      

 

Een natuurlijke omgeving als decor
Tuinstudio verzorgt portret- en reportage fotografie in opdracht. Ik bied artistieke en documentaire; analoge en digitale werkwijzen voor personen en bedrijven.
Mijn foto’s verbeelden de samenhang tussen mens en omgeving; natuur en samenleving. En sociale dynamiek in bijvoorbeeld een organisatie of familie. Een tuin of park als decor, biedt beweging, kleur en frisse fantasierijke mogelijkheden. Waarin mensen tot leven komen.

We maken gebruik van natuurlijk daglicht. Buitenlucht, de geuren van het seizoen of ruimtelijke architectuur, kunnen u inspireren. De blik opent zich van binnen naar buiten. Ik ben geen fotograaf die u laat poseren voor ‘de camera’, maar vraag u om uw gezicht te laten zien gedurende de interactie. Kinderen en volwassenen omarmen mijn camera speels en ontspannen. Fotograferen kan puur, krachtig en gevoelig zijn. Ik focus op het hart, van zwerver tot CEO. 

In de stad en land zijn er beschikbare locaties…
– Portret bij een botanische tuin, terras, moderne entree of buurtboerderij
– Teambuilding cq artistieke shoot in binnentuin met kantoormaterialen
– Wonderlijke familiefoto in een duinpan op een zomernamiddag
– Babyportret op zwart-wit film met wilde bloesemtakken

   

Staat u open voor een artistiek portret of woesteerlijke reportage?
Na een gesprek, maak ik een offerte/plan. Indien u akkoord gaat plannen we een dag en werkwijze; analoog en/of digitaal.
U ontvangt na de shoot Fotolab-contactsheets of een selectie digitale beelden waar we een keuze uit maken. Foto’s worden afgewerkt en bezorgd of aangeleverd via (aangetekende) post, cd of wetransfer.

Mensenwerk – out of the box/into the woods
Ik werk voor diverse partijen; sociaal en liberaal, cultuur X of Y; menselijk en recht door zee. Ik benader mensen opbouwend en waarheidsgetrouw. Mijn fotografie komt met oog voor natuurlijke materialen en verhoudingen tot stand.

Ik ben geboren in een ondernemersgezin en bekend met management-taal, maar ben en blijf een ‘kunstenaar’. Wat het samenwerken authentiek maakt. Uw uniciteit inspireert mij (ook wanneer u zichzelf gewoontjes vindt). 

De poezie van het moment
Monumentale momenten worden door mij verbeeld als een bouwwerk in de tijd; ik zoek naar de connectie en magie in het moment. Ik bied het liefst analoge fotografie door tastbaar en creatief te werken, zonder tussentijds steeds op een schermpje te kijken of het resultaat al ‘af’ is (i.p.v. naar u).
Het artistieke proces is gebaat bij fysieke materialen en op basis van overzichtsvellen van het Fotolab kunt u zelfs vele jaren na dato nog een nabestelling plaatsen. 
Toch liever digitaal, voor een reportage of snel af te leveren klus? U kiest!
U investeert in een exclusieve print of serie.

U boekt mij vanaf  €250 per sessie incl. BTW en print/bestanden.
Heeft u vragen? Bel/mail om uw wensen te bespreken.

Mathilde  www.tuinstudio.com


FAQ: Voor wie werk jij het liefst?
Diverse partijen, die tezamen een afspiegeling van de maatschappij vormen. En met wie ik een match op basis van integriteit ervaar, ik sluit niemand buiten van mijn lens of kader. Dan kan een zwangere zijn, een kind of een directeur.